Hengstdijksekeiweg 1D Hengstdijk € 935.000,- K.K.
540m3
460m2
3
138m2
935.000,- K.K.
1984

Deze bedrijfswoning is in 1984 traditioneel gebouwd en in de loop der jaren steeds aan de eisen des tijds aangepast.

Begane grond

De L- vormige woonkamer loopt door in de open keuken. Het keukenblok is nog maar recent geplaatst (2020) en voorzien van de volgende apparatuur: oven, 5-pits fornuis, vaatwasser en een koelkast. Tuindeuren in de woonkamer geven toegang tot het naast de woning gelegen terras.
Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen met praktische kelderkast. Hier hangt ook de CV installatie.

1e verdieping

De verdieping is ingedeeld met de overloop, ouder slaapkamer en nog 2 kinderkamers. De moderne badkamer is afgewerkt met een ruime douche, wastafels en toilet. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizo trap in een van de slaapkamer.
De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. In de woning is een alarm installatie geïnstalleerd.

Bijzonderheden

Bedrijfsruimte:
De werkplaats, opgetrokken in steen en belegd met (asbest houdende) golfplaten met inpandige garage is toegankelijk middels een deur in de zijgevel, garagedeur aan de voorzijde en een grote overheaddeur. Naast de garage ruimte bevindt zich de uitgebreide meterkast. Het dak van deze werkruimte is van binnenuit geïsoleerd en ca. 600 m2 groot. De ruimt eis ingedeeld met een kleinere en grote werkplaats.
Vanuit de werkplaats heeft men toegang tot de “tussenloods” van ca. 780 m2 welke voornamelijk wordt gebruikt voor opslag en weer aansluit aan een hogere loods waarvan een groot gedeelte in gebruik is als showroom. Deze loods is opgetrokken in een staalconstructie en wanden in damwandprofielen.
De grootse loods ca. 1200m2 is in gebruik voor opslag/werkruimte en een groot gedeelte als showroom. Boven het gedeelte in gebruik als showroom is een “entresol” ingebouwd waar zich de kantoren bevinden met toiletten (totale oppervlakte ca. 140 m2) en een groot gedeelte van de entresol is in gebruik als magazijn.
Voor het showroom gedeelte is een groot eigen terrein met voldoende parkeergelegenheid. Het geheel is omheind met een hekwerk voorzien van een grote poort.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Hengstdijksekeiweg 1D - 4585PN - 935.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?