Buitenweg 15 Axel Op aanvraag
Bedrijfshal
2764m2
1775m2
Op aanvraag
1977

Centraal gelegen bedrijfsruimte met kantoor en opslag. Het gebouw is voorzien van een omheining met een toegangspoort en ruim voorterrein wat geschikt is voor het parkeren van diverse auto's of stallen van eigen wagens of goederen. Aan de achterzijde van het gebouw is nog een buitenruimte aanwezig welke tevens is voorzien van hekwerk. Op loopafstand zijn er diverse voorzieningen zoals een supermarkt aanwezig. Uitvalswegen richting Antwerpen/Gent/Westerscheldetunnel en Terneuzen zijn in de directe omgeving aanwezig.

Begane grond

Poort met toegang tot loods en aparte ingang voor de kantoorruimte.

Loods:
Geïsoleerde loods met verdieping voor het opslaan van extra voorraad. De loods beschikt over een ingang aan de voor en achterzijde. De voorzijde van de loods beschikt over een opslagruimte en een industriële schuifdeur met loopdeur. Een tweede opslagruimte is door middel van wanden afgescheiden, deze ruimte is voorzien van verwarming. De vloeren van de loods bestaan uit beton en de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout. De verdiepingsvloer heeft een open constructie, ideaal voor het aan en afvoeren van opslaggoederen! De hoogte van de loods is ongeveer 8 meter, de lengte 55 meter en de breedte 20 meter. In het dak zijn lichtdoorlatende elementen verwerkt voor extra lichtinval. Aan de achterzijde is een tweede schuifdeur aanwezig welke toegang geeft tot het buitenterrein.

Kantoor:
Ingang aan de voorzijde van het gebouw, portaal met toegangsdeur naar het kantoor. Vanuit de kantoorruimte is er toegang tot de pantry, het toilet, magazijn en de trappenhal naar de verdieping. In de pantry is een simpele keuken met ingebouwde apparatuur zoals vaatwasser, koelkast en magnetron te vinden. Vanuit de pantry is er toegang tot het toilet. Het magazijn is voorzien van opslagrekken en hier is tevens de Cv-ketel (HR) te vinden.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Buitenweg 15 - 4571EP - Op aanvraag


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?