Weverij 0ong Heikant Project: Weverij € 375.000,- v.o.n.
552m3
349m2
4
132m2
375.000,- v.o.n.
2021

Kavel 19
Kleinschalig bouwplan van acht half-vrijstaande woningen rondom een intiem pleintje in een groene omgeving. De ruime kavels maken het mogelijk om ook een sfeervolle buitenruimte te creëren. De woningen zijn volledig gasloos en elke woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp.

Begane grond

Entree aan de zijkant van de woning. Hal met meterkast en toiletruimte, aansluitend komt men in de ruime woonkamer met de open keuken aan de achterzijde. Er wordt geen keuken geplaatst maar er is voldoende ruimte voor een L-vormig keukenblok.

In de achtergevel bevindt zich een schuifpuirichting de tuin. Verder is de woonkamer een geheel met de eetkamer en de keuken. De trap naar de eerste verdieping is te bereiken vanuit de woonkamer.

1e verdieping

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een keurige badkamer welke is voorzien van een tweede toilet, wastafel en inloopdouche.

2e verdieping

De zolder kan gebruikt worden als vierde slaapkamer. Tevens kan hier ook nog een dakkapel geplaatst worden aan de achterzijde, zodat een vijfde slaapkamer ook tot de mogelijkheden behoort. (zie plattegrond).

Bijzonderheden

Benieuwd naar de uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over de afwerking, neem dan contact met ons op!


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar